22 Ekim 2016 Cumartesi

Promosyon Mont

Promosyon Mont Beyaz

Promosyon mont ürünlerimiz soğuk geçen kış mevsimleri için en ideal promosyon tekstil ürünlerimiz arasında yeralmaktadır.Beyaz şişme mont gerek firma çalışanlarınız için yaptırabileceğiniz gerek müşterilerize promosyon olarak dağıtabileceğiniz etkili ve kullanışlı bir giyim ürünüdür.
Promosyon anorak mont , promosyon şişme mont olarak bilinen promosyon mont modelleri genellikte su itici özelliği bulunan tafetta kumaşlardan tarafımızca üretilmektedir.
Promosyon montların dış kısmı su itici özellikli kumaşlardan olup,iç kısmı elyaflı ve astarlıdır.Standart olarak önden tam fermuarlı yandan iki fleto cepli olarak üretilmektedir.İsteğinize ve promosyon mont modelinine göre mont özellikleri ve promosyon mont fiyatları değişiklik gösterebilir.
Promosyon mont imalatı konusunda siparişlerinizde geniş renk yelpazemizden kurumsal renklerinize en uygun rengi seçebilir ve mont siparişi verebilirsiniz.
Minimum promosyon şişme mont sipariş adetimiz 100 adettir. Toptan promosyon mont siparişi ve promosyon mont fiyatları için bizlere iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

TÜM ÜRÜNLERİMİZ İÇİN WWW.SAPKASAPKA.COM
Promosyon Mont Beyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder